Sisällöntuotanto koulutus Oulu

0 Posted by - 25.8.2015 - SEO, sisällöntuotanto

sisällöntuotanto koulutus lyhyestiOn jälleen aika käydä päivittämässä sisällöntuotannon taitoja. Eduhouse järjestää sen työvoimapoliittisena koulutuksena. Oman avauskoulutukseni teemat ovat

  • Ostokäyttäytymisen ja markkinoinnin muutos
  • Mitä sinun tulee tietää asiakkaastasi?
  • Mikä asiakastasi kiinnostaa?
  • Sisällöntuotanto ja hakukoneoptimointi
  • Avainsanojen hyödyntäminen
  • Sisältöstrategia: miten ja mistä kulmasta
  • Seuranta ja mittarit

Verkkosivujen sisältömarkkinoinnin idea on hyvin yksinkertainen: sinun täytyy löytyä juuri silloin, kun potentiaalinen asiakas etsii tuotteitasi ja palveluitasi. Koska tietoa on paljon ja sitä on helposti saatavilla, tulee sinun löytyä ja erottua suuresta massasta aina kun potentiaalinen asiakas etsii palveluitasi.

Ensimmäisessä opintojaksossa perehdytään käytännönläheisesti asiakkaan ostokäyttäytymiseen, sisältöstrategian luomiseen verkkosivuille, tehokkaaseen sisällöntuotantoon markkinoinnin ja myynnin kannalta sekä tarjotaan runsaasti tosielämän esimerkkejä sisältömarkkinoinnista. Lisäksi käsitellään hakukoneoptimoinnin vaatimukset ja mahdollisuudet.

sisällöntuotanto koulutus aineisto

Koulutusaineiston muokkaus on käynnissä. Kunhan saan tietoon opiskelijoiden täsmätavoitteita ja osaamistasot lisätään käytännöllisyyttä sekä rytmitystä. Katsotaan millainen kokeilu tästä syntyy. Katsotaan mitä edellinen erilainen kokeilu eli Somementorit antaa tähän. Ainakin sen huomaa että ilmaisten teemojen linkityksiä pitäisi muista päivittää kun aineistoa selailee. Edellinen työvoimapoliittinen koulutus loi tällaisen työnäytteen ja  harjoittelusivun.

Optimoinnissa kannattaa huomioida myös hakijan erilaiset kirjoitusyhdistelmät ja muunnelmat. Hakusana voi ollakin muodossa sisällöntuotanto tai sisältömarkkinointi. Tai siihen voidaan kirjoittaa lisäapusana kuten bloggaus, digitaalinen, sosiaalinen media.

Samoin kannattaa olla tarkka oikeinkirjoituksen suhteen, sen huomaa yleensä vasta sitten kun robotit ovat jo imeneet tekstit virheineen päivineen.

PS. Jostain  syystä ”ylimääräisen” optimoinnin jälkeen hakutulokset katosivat kokonaan. Vikaa etsitään järjestelmästä ;-D

Aiheeseen liittyvät:

No comments

Leave a reply