Voi kun kaikki olisikin niin helppoa

0 Posted by - 30.6.2010 - konversio

Verkosta löytyy kymmenittäin koulutuspäiviä verkkomarkkinointiin ja sosiaaliseen mediaan. Tuntuu kuin taivaasta sataisi mannaa, kun saisi kaikki luvatut toimenpiteet aktivoitua. Hintahaitari päiväkoulutuksesta pyörii  100 eurosta 2000 euroon.

Valitettava tosiasia on että harva yritys kykenee muutokseen, päätöksiin ja tekoihin. Kuten priorisoimaan mitä se aikoo tehdä ja katsoa loppuun asti. Onko se löydettävyyden optimointi, blogi, Facebook-sivu, laadukkaampi sisällöntuotanto.

Minultakin löytyy satoja linkkejä toinen toistaan upeampiin Slideshare-esityksiin, kiteytettyihin vinkkeihin mitä kannattaa ja ei kannata tehdä sekä kasapäin suosituksia hauskoista tai mielenkiintoisista mittareista ja applikaatioista.

Mutta käsi sydämelle. Kuinka moneen olen palanut yli 5 tai yli 10 kertaa? Kuinka monelle asiantuntijalle olen lähettänyt sähköpostia, puhumattakaan puhelinsoitosta. Tai kuinka moni asiakas on ottanut yhteyttä omien kirjoitusteni tähden.

Mihin sinä olet valmis syksyllä 2010? Riittäkö sinulle yksi koulutuspäivä vai kasvaako nälkä sisältöä syödessä?

Aiheeseen liittyvät:

4 Comments

 • mea discounts 22.3.2017 - 11.23 Reply

  ”pamiÄ™tajÄ…c o sobie nie zapomnisz o innych, bo oni sÄ… zawsze wokół ciebie”.Proste?Tylko trudne!Pozdrawiam Was wszystkich!S.Proste sprawy nie którym wydajÄ… siÄ™ podejrzane.PamiÄ™tajÄ…c i rozmawiajÄ…c ze sobÄ… od czasu do czasu, ale nie tak facet z obcym w kociej koÅ‚ysce.

 • car ins Toledo, OH 16.5.2017 - 13.33 Reply

  Your way of raising Littleman will only work if you want to have a mature and intelligent son who is capable of forming his own decisions and opinions and doesn’t still live with you when he is 37.

 • american family cars 24.5.2017 - 15.04 Reply

  Nick disse:Caro Caipira,A pequena diferença, é que os engenheiros navais foram fazer um curso. Que se não me engano se chama “como projetar um Sub , em 18 meses”. Enquanto que os engenheiros da Akaer já estão trabalhando de fato no desenvolvimento do caça. []‘s

 • Thank you so much! I've never known how to respond when people bring up the liberal/Zionism issue, implying that it was secular Jews who fought for the Jewish state.Also implied–you can't be religious and pro-Zionist. So thank you for giving me something to say:)This almost dissociative state among some liberal Jews and Israel is very sad.

 • Leave a reply